Over mij

Ik ben Vera Labrie, eigenaresse van de webshop Noe Noe Kids. Ik ben een Creabea, freubelaar en knutselaar. Ik hou van mijn gezin en Frankrijk! Daarnaast ben ik een enorme dierenvriend en erg begaan met het lot van zovele zwerfdieren en het lijden dat zovele moeten ondergaan.

Met de MTS voor Mode en Kleding als basis, ben ik mij in de loop der jaren meer gaan richten op accessoires van stof. In 2005 ben ik begonnen als webwinkelier met Noe Noe Kinderkleding en vanaf die tijd meegegroeid met de wensen en behoeften van de klant waarbij stoffen altijd het uitgangspunt zijn geweest.Stoffen inspireren mij tot het ontwerpen van leuke accessoires. Ik vind het van belang dat mijn accessoires een gebruikersnut hebben. Niets is leuker dan een product te kunnen gebruiken. Denk aan een roletui, of  speenkoordjes of een rammelslinger. In mijn ontwerpen probeer ik de functionaliteit af te stemmen op de doelgroep. En daarnaast spelen de uitstraling en vormgeving een belangrijke rol. Dit geldt ook in belangrijke mate voor de kleding die ik steeds meer maak. Shirtjes, rokjes, jurkjes, voor kinderen maar ook voor moeders. Waarbij comfort het belangrijkste kenmerk is.

Alles wordt met de grootste zorg handgemaakt in eigen atelier. Daardoor is er een kleinschalige productie waardoor jij verzekerd bent van een exclusief item!

Noe Noe is het koosnaampje voor mijn dochter Manou. Na de geboorte van Manou ben ik gestart met mijn webwinkel Noe Noe Kinderkleding en later werd dat Noe Noe Kids.

De webwinkel is een geweldige uitlaatklep voor al mijn ideeën en creativiteit. Ik leer er telkens weer nieuwe dingen bij en het zorgt ervoor dat ik mijn ambities kan nastreven op mijn eigen wijze.

Op mijn eigen wijze houdt in dat ik soms pas op de plaats moet maken vanwege mijn diabetes type 1. Vanaf mijn 15e jaar leef ik met ups & downs met deze aandoening. Voor mij een dagelijkse terugkerende noodzaak om de balans te vinden. Maar gelukkig ga ik nog complicatieloos door het leven en hoop dat ook heel lang zo te houden.

Op mijn blog schrijf ik over mijn inspiraties, mijn webwinkel, mijn creatieve uitspattingen, over mijn kinderen, gezin en over mijn diabetes. Kortom: over mijn leven.

Ik hoop dat je het leuk vind om mee te mogen kijken en dat ik een inspiratie voor je mag zijn.

Liefs & ’n Fijne dag vandaag
Xx
Vera

vera atelier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s