Steun het goede dierendoel!

Up-date 12 mei 2015:

het was al eerder aangekondigd op de blog van noetjenoe.blogspot.com:

MULTITASJES wilt graag een bijdrage leveren aan het helpen van arme, zielige, gewonde, achtergelaten, mishandelde, zwervende, verbannen dieren waar ook ter wereld. Dit wil zij doen door een deel van de opbrengst van de verkopen te doneren aan goede doelen voor dieren. Denk bijvoorbeeld aan de dierenbescherming, dierenlot, dierenthuis, ACE, Greenpeace, Wereldnatuurfonds etc.

 

Multitasjes heeft daarom in samenwerking met Noe Noe Kids items ontworpen en vervaardigd die in deze doelgroep passen. De eerste artikelen zijn klaar en verkrijgbaar in de webshop. Je vindt ze in de afdeling Nieuwe Artikelen en Noe Noe

De HELFT van de prijs gaat naar het goede dierendoel. Draag jij dieren ook een warm hart toe en wil jij ook je bijdrage leveren aan betere dierenwelzijn? Koop dan artikelen uit deze afdeling en draag zo je steenje bij.

Rest mij nog de vraag naar welk goede dierendoel jij vindt dat de donatie zou moeten gaan. Graag hoor ik welk dierendoel jij vindt dat er gesteund moet worden en waarom juist dat dierendoel. Maak met jouw inzending kans op een kortingsbon van

€ 5,- te besteden in de gehele webshop.

Deze actie loopt t/m 26 mei daarna zal de winnaar uit alle inzendingen getrokken worden en wordt het goede dierendoel van de winnaar gesteund voor tenminste een half jaar.

stop anumal abuse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s