“…Creabea, freubelaar en knutselaar…”

Mijn eerste blog op wordpress. Dus dit is een eerste kennismaking.  En bij een eerste kennismaking hoort jezelf voorstellen.

Ik ben Vera Labrie, eigenaresse van de webshops Multitasjes en Noe Noe Kids. Ik ben een Creabea, freubelaar en knustelaar. Ik hou van mijn gezin en Frankrijk! Daarnaast ben ik een dierenvriend en vooral gek van onze Dalmatier Xavi.

Met de MTS voor Mode en Kleding als basis, ben ik mij in de loop der jaren meer gaan richten op accessoires van stof. In 2005 ben ik begonnen als webwinkelier met Noe Noe Kinderkleding en vanaf die tijd meegegroeid met de wensen en behoeften van de klant waarbij stoffen altijd het uitgangspunt zijn geweest. Stoffen inspireren mij tot het ontwerpen van leuke accessoires.

Ik vind het van belang dat mijn accessoires een gebruikersnut hebben. Niets is leuker dan een product te kunnen gebruiken. Denk aan een roletui, of een leuke tas, maar ook speenkoordjes of een rammelslinger.  In mijn ontwerpen probeer ik de functionaliteit  af te stemmen op de doelgroep. En daarnaast spelen de uitstraling en vormgeving een belangrijke rol. Oftewel: Noe Noe Kids voor Leuke, Handige en Unieke Accessoires. 🙂

vera atelier

http://www.multitasjes.nl/

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/noenoekids/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s